Esmorzar de verema – Diumenge 18 de Setembre 2016

 In esdeveniments

Durant els pocs dies en què el most es troba a l’equador de la fermentació, ja a mig camí del vi, podem gaudir d’una beguda dolça i refrescant, plena de llevats que l’enterboleixen i l’omplen de bombolles.
Tradicionalment elaborada amb raïm blanc de maduració moderada, aquesta beguda és celebrada i degustada cada any durant la verema a molts cellers del centre d’Europa, on l’anomenen Federweisser, Bernache o Sturm. El seu acompanyament habitual és el pastís de ceba.

 

Proposem doncs, per primera vegada, una degustació d’aquesta beguda (i d’altres productes de la collita: raïm, most, vi en rama i evidentment tots els nostres vins i caves), acompanyada d’un esmorzar de coca de ceba (amb llonganissa i arengada) i brioix.. Prèviament a l’inici de l’esmorzar, es farà una explicació del procés de vinificació a l’interior del Celler.

ESMORZAR DE VEREMA

Diumenge 18 de Setembre

A les 9:30                     Visita al Celler: La fermentació i el procés de vinificació

De 10:00 a 12:00        Esmorzar al pati del Celler.

Reserves:                      Imprescindible reservar abans del 16 de setembre.Reserves al Celler, a la nostra oficina del Carrer Major 9 de Montblanc, a info@cavandreu.com o al 977 887 404 Pagament via transferència bancària o amb càrrec a la targeta.

Preu:                           10€ per adult. Gratuït per als acompanyants menors d’edat.

Recent Posts

Leave a Comment