Gran Reserva Barrica Carles Andreu
Nota de cata

A partir d’una selecció molt acurada dels vins base de macabeu, de parellada i de chardonnay, que provenen de vinyes de producció equilibrada, després del cupatge reposarà en barriques noves de roure francès durant sis mesos. Passat aquest temps, elaborem el cava. La presa d’escuma es fa molt lentament, amb repòs i silenci, a una tempreratura constant de 14 ºC. El temps de criança es perllongarà fins a vint-i-sis mesos, amb la qual cosa s’aconseguirà l’aportació per part dels
llevats de les característiques peculiars d’aquest Cava Carles Andreu Barrica. De color or palla, amb un rosari de bombolles finíssim i constant, es presenta al tast d’una manera molt afruitada amb una fusió subtil entre el vi i la barrica. En boca és suau, amb bona estructura, retronasal de fusta, fresc i persistent, amb un esclat de bombolletes que aporten una sensació agradable de pessigolleig.

Elaboració

Raïm varietat : parellada, macabeu i chardonnay.
Elaboració del vi base: Fermentació a 15 ºC durant deu dies del most obtingut del premsat suau de raïms sencers de cada varietat. Posterior coupage dels vins obtinguts.
Elaboració del cava: Segona fermentació en ampolla a 14 ºC i criança en les mares durant vinti- sis mesos mínim.

Presentació

Estoig d’ una o 3 ampolles, caixa de fusta de 3 ampolles i caixa de cartró de 6 ampolles.

Cava Reserva Magnum Carles Andeu